Home / archiefcentraal / gvo spettert en rockt met jubileumuitvoering

gvo spettert en rockt met jubileumuitvoering

Het was een waar spektakel, dat Gymnastiek Vereniging Ommen afgelopen zaterdag 16 juni wist neer te zetten. Weken werd er geoefend op de dansjes zodat alle kinderen precies wisten wat ze moesten doen. Met behulp van een tijdmachine reisden ze door de muzikale 65 jaar die GVO bestaat.

Dat leverde vertederende optredens op van de allerkleinste leden. In schattige tutu’s werd er door de peuterdance een aandoenlijke rock and roll performance gegeven en de peutergym pakte de zaal in met hun optreden in pyjama en zomerkleding.

Spektakel kwam er van de jongens die nog net niet het plafond aanraakten met hun sprongen en de hardrock kids waren heel stoer met hun gierende gitaren. De meiden van de streetdance scoorden met strakke danspassen en de selectiegroepen imponeerden met moeilijke sprongen en acro-acts. De meisjes recreatie sprongen glitter en glamour met strakke hoedjes of heel mooi met een prachtige bloem in de haren. Vivian van de Weijde kwam met twee van haar teams een dans-demo geven. Kortom een wervelende show die door Sylvia Salto en haar maatje aan elkaar werd gekletst.

Wethouder Scheele opende de avondeditie, en onder de indruk en vond het een prachtige show.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.