giga konijnenveld op beerze bulten open

Het volledig vernieuwde Giga Konijnenveld op camping de Beerze Bulten wordt zaterdag 16 juni geopend. Burgemeester Ahne van Ommen zal hierbij aanwezig zijn. Hij verricht de opening samen met Bultje, het beroemde konijn van Beerze Bulten. Bij de opening kunnen kinderen ballonnen oplaten met een wenskaart van Make-A-Wish® Nederland. De kaart met de mooiste wens die wordt teruggestuurd naar Beerze Bulten wordt vervuld. Make-A-Wish® Nederland is het goede doel van Beerze Bulten dit seizoen. Deze stichting vervult wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte.

Afgelopen winter is op vrijetijdspark Beerze Bulten het Giga Konijnenveld volledig vernieuwd. Het Giga Konijnenveld is een buitenspeeltuin van 10.000 m2 aan een grote speelvijver. Er zijn nieuwe hardhouten speeltoestellen geplaatst met een Nederlands tintje. De kinderen kunnen nu onder andere genieten van natuurlijke speeltoestellen zoals de Giga-Schommel-Combinatie, een grote vissersboot, een kaasdorp voor de allerkleinsten en diverse waterspelen.

In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen zet Beerze Bulten zich ieder jaar in voor een goed doel. 2012 zal in het teken staan van de stichting Make-A-Wish® Nederland. Eerdere doelen waren de stichting de Upside van Down, Stichting Duchenne en the Home of Hope and Dreams. Gedurende het seizoen gaat de opbrengst van onder andere de musicalkaartjes volledig naar het goede doel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.