geslaagde zwem4daagse en verloting zenpc

Zwem- & Poloclub Nieuwleusen organiseerde voor de 38e keer de zwem4daagse in Nieuwleusen. Mede door het prachtige weer op dinsdag waren er nog veel inschrijvers op het laatste moment waardoor het totaal aantal deelnemers op 171 uitkwam. De muziek en de spelletjes zorgden voor een gezellige sfeer rond het bad.

Vrijdagavond werden twee deelnemers extra in het zonnetje gezet. De 81-jarige mevrouw Kort omdat zij dit jaar voor de tweede keer meedeed en de oudste deelneemster was en de 5 jarige Yvan Kerkdijk als jongste deelnemer. Voor beiden een bijzondere prestatie.

Daarnaast werden vrijdagavond de winnaars van de verschillende spelletje bekendgemaakt. Het spijkerbroekhangen was onverminderd populair onder de jeugd. De prijswinnaars hierbij waren in de categorie 5-8 jaar: Noa Stolte, 7 jaar, 3.03 minuut, Bastiaan Klomp, 8 jaar, 2.55 minuut en Judith Runherd, 8 jaar, 2.39 minuut. In de categorie 9-12 jaar waren dit: Inge Kisteman 9 jaar, 4.47 minuut, Cas Buitenhuis, 9 jaar 4.26 minuut en Willeke Vos, 11 jaar, 2.40 minuut. Jasper van Veen (13) kon het langst blijven hangen van iedereen. Hij hield het 6.05 minuten vol.

Ook bij het kegelvoetbal konden prijzen worden gewonnen. Hier ging Ruben Brasjen met de eerste prijs naar huis met een score van 15 punten. Alex de Graaf werd tweede en Timon Stolte derde. Zij haalden 8 en 7 punten. Degenen die hun prijs nog niet hebben gehad, kunnen contact opnemen met Anita Kragt 0529-466717.

Tot slot was vrijdagavond ook de trekking van de verloting die Z&PC Nieuwleusen organiseerde. Dankzij de vele sponsors waren er 28 prijzen te winnen. De hoofprijs werd gewonnen door A. Benne uit Zwartsluis, de eerste prijs door Marijke Magré uit Meppel, de tweede prijs door familie A. Hofstede uit Rouveen en de derde prijs door de familie Borger uit Nieuwleusen. De uitreiking vond dinsdag 26 juni plaats. Helaas konden niet alle prijswinnaars hierbij aanwezig zijn. Inmiddels heeft iedereen hun prijs ontvangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.