Home / archiefcentraal / geslaagd plus bakker toernooi

geslaagd plus bakker toernooi

Veertig teams deden zaterdag 16 juni mee aan het Plus Bakker Toernooi in Nieuwleusen, dat gehouden werd door volleybalvereniging De Hypotheekgroep Flash. De teams werden verdeeld over een herenpoule en gemengde poules.

Vanaf 9.00 uur begon het speelterrein vol te lopen met teams om vanaf half 10 de eerste wedstrijden af te gaan werken. Middels poulewedstrijden werd bij de gemengde teams gestreden om een plekje in de kwartfinales, vanwege de enkele herenpoule werd hierin direct de winnaar van het toernooi bepaald. Spannende wedstrijden wisselden vooral hele gezellige wedstrijden af, en op ieder veld was het plezier terug te vinden. In de kwart- en halve finales ging het volleybalniveau verder omhoog en na het spelen van een spannende finale was het uiteindelijk ‘Gewoon een tikkie links’ die winnaar werd van de gemengde poules, daar waar ‘Veld 3’ al eerder bekend was geworden als winnaar van de herenpoule.

Na afloop van de wedstrijden werd er nog heerlijk nagezeten in het zonnetje op het terras van de rijvereniging en motorclub. De nieuwe locatie van het evenemententerrein en de aangrenzende clubgebouwen zijn een prima locatie gebleken en de organisatie kijkt dan ook terug op een sportief verlopen en geslaagd toernooi, op naar de volgende editie.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.