Home / archiefcentraal / geen onderzoek naar deventer periode ahne

geen onderzoek naar deventer periode ahne

Er komt geen raadsonderzoek naar de achtergehouden mail waarin de gemeente Deventer werd gewaarschuwd voor de verslechterende financiële situatie van de gemeente. Dat heeft de gemeenteraad woensdag besloten. Meerdere oppositiepartijen drongen aan op een raadsonderzoek, maar een meerderheid werd niet gehaald.

Vorige week bracht een klokkenluider de mail naar buiten. Uit de mail bleek dat wethouder Jos Pierey, Marc-Jan Ahne en andere ambtenaren al voor de besloten raadsvergadering waarin werd gestemd over de komst van een nieuw stadskantoor wisten van de waarschuwing van de accountant. Pierey was niet aanwezig bij deze vergadering , maar Marc-Jan Ahne repte geen woord over de mail.

Lees ook

D66 lijsttrekkers in Dalfsen, Ommen en Hardenberg

REGIO – In maart 2022 doet D66 in de drie Vechtdalgemeentes Dalfsen, Ommen en Hardenberg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.