Home / archiefcentraal / erwin nyhoff opent bij normaal

erwin nyhoff opent bij normaal

Nyhoff is niet de enige die de duizenden Normaal-fans gaat opwarmen. De energieke blues-en rockcoverband Sloe Gin komt ook uit de buurt om op het podium in de megatent te gaan knallen. Frontvrouw Jantiene Bredewold en haar mannen hebben een groeiende schare fans en spelen zeer uiteenlopende rockcovers uit de laatste decennia.

Daarna is het de beurt aan Normaal. “Normaal Dalfsen anno 2012 staat voor een daverend volksfeest in de achtertuin van Erben Wennemars. Ditmaal onder het motto Doe eens NORMAAL man”, vertelt de organisatie. De toegangsweg naar het terrein aan de Brinkweg werd een paar jaar geleden al omgedoopt tot Hokersbrink, vanwege een kwart eeuw Normaal in Dalfsen.

Bennie Jolink onthulde destijds het straatnaambord persoonlijk. Daarna werd het door onbekende verzamelaars ontvreemd. Op initiatief van enkele buurtbewoners wordt de Hokersbrink weer van een nieuw blauw naambord voorzien.

Voor de gelegenheid is zowel de oerbeztting van Normaal met Ben, Ferdi, Willem en Jan als Normaal 2012 in de grote formatie te bewonderen. Dat trekt al jaren aanhangers uit het hele land naar Salland.

Als vanouds gaan de poorten al om 19.00 uur open. Op het voorplein bij de Megatent begint Erwin Nyhoff rond de klok van 20.00 uur.

Kaarten zijn online te bestellen via www.normaaldalfsen.nl en bij de bekende voorverkoopadressen in en om Dalfsen.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.