eerste pcob fietstocht via varsen en ommen

De eerste fietstocht van PCOB Dalfsen van de zomer van 2012 werd op donderdagmiddag 7 juni gehouden. Na de koude en regenachtige voorafgaande dagen liet deze middag de natuur niets te wensen over, het was droog en de temperatuur was aangenaam.

Dertien 13 PCOB-leden gingen op stap – of beter gezegd op de fiets – en lieten eerst het Vechtdal aan de noordzijde van de Vecht onder hun wielen wegglijden. Via de Stokte en de Maneweg kwamen ze op het nieuwe beton fietspad en reden ze richting Varsen. Het pad voorziet – door zijn mooie ligging – duidelijk in de behoefte van menig fietser. Van Varsen fietsten ze naar Ommen om daar, na ongeveer vijftien kilometer beweging in de benen, aan de Vecht op een terrasje te genieten van een opfrissertje in welke vorm dan ook. Daarna stapten ze weer uitgerust op hun fietsen, om langs de zuidkant van de Vecht via Vilsteren, en genietend van de mooie landschappen en gebouwen, weer voldaan in Dalfsen voet aan de grond te zetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.