Home / archiefcentraal / duurzaamheidsprijs voor groen installatietechniek

duurzaamheidsprijs voor groen installatietechniek

Met een echt duurzaamheidscentrum weet dit bedrijf ondernemers, instellingen en particulieren te inspireren aantoonbaar energiezuiniger te leven. Ook organiseert het bedrijf ieder jaar de Energiebespaardag. Als je de website van het bedrijf bekijkt zie je heel veel voorbeelden van wat het bedrijf zo al te bieden heeft en wat al niet gerealiseerd is. Kortom, D66 Ommen is onder de indruk van al de initiatieven van dit bedrijf voor een duurzaam gebruik van materialen en energie.”

D66 Ommen wil initiatieven van burgers en bedrijven in het zonnetje zetten met de prijs. Kersbergen: “Een aantal jaren heeft D66 een Milieuprijs uitgereikt. De naam van de prijs is veranderd in Duurzaamheidsprijs, maar de uitgangspunten zijn niet gewijzigd. Een prijs die wordt toegekend aan burgers of bedrijven die zich verdienstelijk maken in het ontwikkelen van producten die bijdragen aan een schoner milieu en duurzaam gebruik van natuurlijke hulpbronnen.”

Groen was erg blij met de erkenning: “Het is goed te vernemen dat we op de goede weg zijn en dat onze inzet wordt gewaardeerd. Een erkenning waar we trots op zijn en die ons stimuleert om de ingeslagen weg met vertrouwen voort te zetten.”

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.