drie verdachten van inbraak aangehouden

In de nacht van dinsdag 26 op woensdag 27 juni zijn op de N377 in Dedemsvaart drie mannen aangehouden op verdenking van inbraak in een café aan de Coevorderweg in Slagharen. Het betreffen een 47-jarige en een 20-jarige man uit Zwolle en een 31-jarige man uit Deventer. Een getuige zag dat er drie personen aan het inbreken waren bij het café aan de Coevorderweg. Hij belde de politie en zag ondertussen de drie wegrijden in een auto. De politie ging op zoek naar de betreffende auto en trof deze aan op de N377. Daar werden de drie inzittende aangehouden. Bij het café bleek een zijdeur te zijn vernield en waren de gokkasten opengebroken. In de auto van de verdachten werd een tas met een grote hoeveelheid muntgeld aangetroffen. De verdachten zijn voor nader onderzoek ingesloten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.