dertien gediplomeerde pupillentrainers nieuwleusen

Om de jeugdafdeling van S.V. Nieuwleusen op een verantwoorde wijze te leren voetballen is deskundig kader van groot belang. Om die reden heeft de technische commissie van S.V. Nieuwleusen een cursus pupillentrainer georganiseerd in samenwerking met de KNVB. Dertien cursisten trapten op 23 maart af voor de eerste bijeenkomst om vervolgens in acht bijeenkomsten en door middel van praktijkopdrachten het felbegeerde diploma pupillentrainer in ontvangst te mogen nemen. Alle cursisten hebben de cursus met succes afgerond en het diploma pupillentrainer in ontvangst mogen nemen.

De dertien leden van S.V. Nieuwleusen startten in maart met de cursus pupillentrainer onder leiding van KNVB-docent Johan Warmelink. Tijdens deze cursus is stilgestaan bij het trainen, begeleiden van wedstrijden en algemene omgang en begeleiding van pupillenspelers- en teams. De cursus bestaat uit een cursusgedeelte van acht bijeenkomsten waarin theorie behandeld wordt en met trainingsgroepen in de praktijk wordt gebracht. Daarnaast bestaat de cursus uit een ervaringsgedeelte waarin de cursisten gedurende de afgelopen periode een pupillenteam getraind en gecoacht hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.