denne van knoldert oranje 2

Ik was zaterdag kort voor de wedstrijd nog even weer bij de C1000. Ach, wat gezellig. Alle personeel in oranje. Bij de kassa bleken de geluksvogeltjes (?) ook nog grotere versies te hebben. Eentje had zelfs de kop van Dirk Kuyt, onze rechtsback.

Wie nog wat van die milieubelastende gifballen wil hebben, de C1000 geeft ze na de wedstrijd tegen Duitsland gratis weg, want Jumbo zal ze vast niet mee overnemen in de inboedel. Maar ik ben bang dat niemand ze meer wil. Die oranje braakballen weten dat zelf ook wel. Bij mij thuis waren ze stiekem in de vuvuzela gekropen. Nou, daar heb ik ze hoogstpersoonlijk uitgetoeterd. Niks geen piep. En toen nog net doen of ze er plezier in hadden? Ik heb ze met de tuurhamer plat gemaakt. En wat dacht je wat? Zeggen ze ook piep. Die geluksvogeltjes.

Ik ontwaarde op hun kont een waarschuwingstekst. ‘Dit product bevat onderdelen die tot verstikking kunnen leiden bij kinderen tot 3 jaar’. Ja, en mensen ouder dan 3 die er mee spelen zijn zelf gevaarlijk, was mijn eerste reactie. Maar hoe komt dan zo’n tekst nu weer onder op zo’n trol? Door de slim sue’ende Moskowiczen van deze wereld? Of door de overregulerende overheid?

Het is van het niveau ‘hadden ze er maar op moeten zetten dat je een hondje niet in de magnetron moet stoppen’. Waarop de overheid wettelijk bepaalde dat die tekst onder op de kont van die kutbeesten moest. Kinderen onder de 3 vreten ze dan nog op, maar als ze doodgaan waren ze tenminste gewaarschuwd. Kan een rechter niet beter tegen zo’n klagende Spong zeggen dat ie niet zo moet liggen zeiken?

Tot slot: Heel Nederland wil weten wie Van Persie aan het bellen was, direct na de wedstrijd tegen de Denen. Dat was ik. We hadden een matchfix-deal. Zo vaak als je kan op de goede plek staan, maar alle keren missen. Hij hielp me de kansen wat te opzichtig om zeep. Langs de goal heen schieten kan, maar langs de bal heen schieten… Of hij dat tegen Duitsland iets minder opvallend wil doen. Anders kan hij fluiten naar zijn geld.

Denne van Knöldert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.