Home / archiefcentraal / de stuwzangers succesvol in doetinchem

de stuwzangers succesvol in doetinchem

Shantykoor De Stuwzangers uit Vilsteren deed zondag 17 juni mee aan het korenfestival in Doetinchem. Er waren 25 koren te beluisteren, van shanty tot pop, van evergreens tot close harmony. Deelnemende koren kwamen onder meer uit Zeddam, Gendringen, Velp, Arcen, Zevenaar en Winterswijk.

De twee optredens door De Stuwzangers vielen goed bij het toegestroomde publiek. Rijen dik werden de verrichtingen gade geslagen en de complimenten waren enorm richting dirigent, muzikanten en koor. Er werd met veel passie gezongen en dat werkte zeer aanstekelijk op het publiek. Dat het koor een prima indruk heeft achtergelaten, werd duidelijk in de ‘wandelgangen’.

Voor meer informatie over De Stuwzangers, www.destuwzangers.nl

Lees ook

Vilsteren moet het hoofd buigen voor Epse

EPSE – Met een zwaarbevochten ‘bloed, zweet en tranenoverwinning’ op Mariënheem in de pocket reisde …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.