Home / archiefcentraal / de bonte stegge loopt 107855 euro bij elkaar

de bonte stegge loopt 107855 euro bij elkaar

De kinderen van openbare basisschool De Bonte Stegge in Dalfsen hebben hun beste beentje voor gezet tijdens de Avond3daagse. Na de succesvolle actie van vorig jaar besloot de ouderraad van de Bonte Stegge dit jaar weer voor een goed doel te lopen; dit jaar liepen de kinderen voor KiKa. Vrijdag 9 juni is een cheque ter waarde van 1078,55 euro overhandigd aan Henk Beltman, vertegenwoordiger van Stichting Kika.

Kika zet zich in voor het onderzoek naar kinderen met kanker. De kinderen hebben familieleden en kennissen om een bijdrage gevraagd. Tijdens het wandelen droegen ze een polsbandje van Kika. Naast de geldinzameling was er nog iets bijzonders: Aisha van der Veen uit groep 8 en Sylvia Glas (zus van Chris uit groep 8) hebben op vrijdag 9 juni ongeveer 25 centimeter van hun haar laten afknippen voor de Stichting Haarwensen. Dit haar wordt gebruikt om er een pruik van te maken voor kinderen met kanker. Aisha heeft haar haar anderhalf jaar laten groeien.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.