Home / archiefcentraal / dalfser peuter wint prijs grote peuter dag

dalfser peuter wint prijs grote peuter dag

Bowie Meyer uit Dalfsen heeft de kleurplatenwedstrijd van de Grote Peuter Dag gewonnen. De kleurplatenwedstrijd is onderdeel van de Grote Peuter Dag die werd gehouden door Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio. Bowie kreeg donderdagochtend de prijs, een kleurdoos, uitgereikt door directeur van OBS de Carrousel Anton Klein Willink.

De Grote Peuter Dag vond 30 maart plaats. Die dag konden peuters op basisscholen komen kijken hoe het daar is. Ze konden een kleurplaat inkleuren waarmee ze kans maakten op een kleurdoos. OBS de Carrousel deed daar aan mee en Bowie was een van de prijswinnaars.

Er werden in totaal zes kleurdozen uitgereikt op basisscholen van Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio. Er wordt uit alle kleurplaten die zijn ingeleverd nog gekeken naar de mooiste. Degene die de kleurplaat het beste heeft ingekleurd wint een gloednieuwe fiets.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.