dalfsen vitaal op 16 juni

Zaterdag 16 juni kunnen Dalfsenaren geheel vrijblijvend kennismaken met: klassieke homeopathie, natuurgeneeskunde, massagetherapie, voetreflexologie, craniosacraal therapie, NLP, Dorn-therapie en loopbaancoaching.

Elke coach, therapeut of natuurgeneeskundige heeft zijn of haar eigen specialisatie en wil de mensen uit Dalfsen en omstreken daar graag meer over vertellen. Tijdens deze dag leggen ze uit wat voor een zienswijze achter de verschillende benaderingen zit, wat ze precies doen en met welke klachten je bij hen terecht kunt.

Gerrie Eikenaar van praktijk ‘t Keerpunt en Mirjan Haarman van praktijk Qi Care vatten een paar maanden terug het plan op om deze dag te organiseren. “We merkten namelijk dat veel mensen bijzonder geïnteresseerd zijn in de complementaire zorg (aanvullende zorg) maar dat men niet altijd weet wat er op dit gebied allemaal is en met welke klachten ze bij ons aan kunnen kloppen.”

Tijd dus voor ons om naar buiten te treden en de mensen op een laagdrempelige manier te laten weten wat er in hun eigen dorp allemaal wordt aangeboden op het gebied van vitaliteit en gezondheid.

De entree is gratis. Men kan vrijblijvend informatie inwinnen. Wil men ook ervaren hoe een bepaalde behandelingen aanvoelt is dit mogelijk voor een bijdrage van 7.50 euro. Dit zal een kennismaking zijn, want een gehele behandeling is in deze ambiance niet mogelijk.

De organisatie wil iedereen van harte uitnodigen om 16 juni in het verenigingsgebouw aan de Vossersteeg 26 in Ankum kennis te komen maken. De openingstijden zijn van 10.00-12.30 uur en van 13.00-16.00 uur.

Voor meer informatie en deelnemers, zie www.dalfsenvitaal.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.