Home / archiefcentraal / dagboek van de handbaldames dag 1

dagboek van de handbaldames dag 1

MizuWaAi-dames Angela Malestein, Myrthe Schoenaker en Lynn Knippenborg spelen de komende tijd het WK handbal voor dames onder de twintig. Voor Vechtdal Centraal houden ze een dagboek bij.

Dag 1, 29 juni.

Vandaag zijn we naar Tsjechië vertrokken voor het WK onder 20 jaar, dat 1 t/m 14 juli plaatsvindt. Er stond vandaag een rustige training op het programma, waarbij we de wedstrijdhal voor het eerst hebben gezien.

Morgen staan er nog twee tactische trainingen op het programma waarbij de we de puntjes op de i gaan zetten voor de wedstrijd van zondag. De tegenstander is dan Brazilië, hier hebben wij nog nooit eerder tegen gespeeld en we weten dus ook heel weinig van. We focussen ons op ons eigen spel en gaan van onze eigen krachten uit.

Maandag is de tegenstander Noorwegen, dinsdag Tunesië, woensdag hebben we een rustdag, donderdag is de tegenstander Kroatië en vrijdag Roemenië. De eerste vier teams uit de poule gaan door naar het hoofdtoernooi. Hoe hoger we in de poule eindigen, hoe gunstiger de tegenstander in de volgende ronde.

Het zal een zwaar toernooi worden maar we hebben een goed team en hebben alle vertrouwen in een goede afloop!

Groetjes,

Angela Malestein, Lynn Knippenborg en Myrthe Schoenaker

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.