Home / archiefcentraal / cheque voor hospice t huis de pastorie

cheque voor hospice t huis de pastorie

De Hospice Groep VechtZathe heeft voor het nieuwe hospice ’t Huis De Pastorie in Dalfsen maar liefst 2.500 euro ontvangen van de F.E. Baron Mulertstichting uit Ommen. Mevrouw Roos ter Beek heeft de cheque aangeboden aan Marieke Postema, coördinator van het hospice.

De F.E. Baron Mulertstichting is een in Ommen gevestigde stichting met onder andere het doel om geld vrij te maken voor de gezondheidszorg en aanverwante terreinen. Daarbij richt zij zich in de eerste plaats op instellingen die werkzaam zijn binnen de gemeente Ommen maar ook organisaties die werken ten behoeve van inwoners van de gemeente Ommen zijn bij de stichting in beeld.

De Hospice Groep VechtZathe is één van die organisaties die kunnen rekenen op de warme belangstelling van de Baron Mulertstichting. Roos ter Beek was onder de indruk van datgene wat zij zag toen Marieke haar het prachtige pand liet zien: “Werkelijk prachtig wat jullie in bijzonder korte tijd voor elkaar hebben gekregen. Het ziet er allemaal meer dan voortreffelijk uit en ook het doel, zorg bieden aan mensen in wellicht de moeilijkste fase van hun leven, is natuurlijk bewonderenswaardig”.

Marieke Postema bedankte Roos ter Beek voor de hartelijke woorden en de prachtige bijdrage. “We werken met een grote groep fantastische vrijwilligers en enthousiaste coördinatoren die met veel liefde en aandacht klaar staan om juist die zorg aan onze gasten aan te kunnen bieden. Prachtig dat wij hierbij ook vanuit Ommen, waarvandaan wij ook aanmeldingen voor het hospice verwachten, deze financiële ondersteuning krijgen” aldus Marieke.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.