Home / archiefcentraal / burgemeester opent glasvezelwinkel ommen

burgemeester opent glasvezelwinkel ommen

De glasvezelwinkel in Ommen is zaterdag 16 juni druk bezocht. Burgemeester Ahne heeft de glasvezelwinkel aan het Kerkplein 6 feestelijk geopend. De burgemeester gaf aan dat hij het erg belangrijk vindt dat er een glasvezelnetwerk in Ommen wordt aangelegd. Vele geïnteresseerden uit Ommen kwamen langs voor meer informatie over glasvezel.

De aanleg van een glasvezelnetwerk vraagt enorme investeringen. Daarom wordt het in eerste instantie aangelegd in gemeenten waar bewoners het graag willen. Kiest tenminste 30 procent van de huishoudens in Ommen vóór 9 september voor een abonnement op glasvezel bij één van de serviceproviders, dan wordt daadwerkelijk met de aanleg begonnen.

Reggefiber heeft een winkel geopend aan het Kerkplein 6 in Ommen. Daar staan medewerkers van Reggefiber klaar om inwoners van Ommen te informeren over de vele voordelen van glasvezel. De winkel is dagelijks geopend. Kijk voor meer informatie en de openingstijden op www.eindelijkglasvezel.nl/ommen

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.