Home / archiefcentraal / burgemeester eet mee bij sociaal eetcafe

burgemeester eet mee bij sociaal eetcafe

Burgemeester Marc-Jan Ahne van Ommen heeft donderdag 31 mei een vorkje meegeprikt bij het sociaal eetcafé in Ommen. De dertien gasten konden uitgebreid met hem in gesprek.

De stichting sociaal eetcafé Ommen wordt door 17 vrijwilligers gerund en er wordt iedere donderdagavond een heerlijke maaltijd gekookt voor mensen die vaak alleen eten en het gezellig vinden om dat samen met anderen te doen. Donderdag stonden er asperges, krielaardappeltjes, ei en beenham op het menu. Met als toetje nog ijs met aardbeien. Een luxe maaltijd die door de korting van de fam. van der Kolk uit Oudleusen kon worden geserveerd.

Voor de gasten was het prettig om op deze ongedwongen manier in gesprek te kunnen gaan met hun burgemeester. Ahne bedankte het sociaal eetcafé voor de gastvrijheid en het heerlijke eten. Mensen die ook een keer willen proeven hoe het smaakt bij het sociaal eetcafé kunnen zich voor donderdag twaalf uur aanmelden via telefoonnummer 06 438 161 99.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.