buitentoernooi svh vc groot succes

SVH vc, de gefuseerde volleybalclub uit Hellendoorn, kijkt terug op een geslaagd buitentoernooi dat afgelopen dinsdag, donderdag en vrijdag plaatsvond bij de Atletiekbaan in Nijverdal. Het toernooi werd voor de negende keer georganiseerd.

De sfeer zat er bij de voorrondes op dinsdag en donderdag al aardig in, naast het volleybal konden ook de EK-wedstrijden live worden bekeken en een alcoholisch drankje tussendoor bleken de meeste teams ook niet af te slaan. Afgelopen vrijdag was de finaleronde en hiervoor werd alles uit de kast gehaald. Zo was er onder meer een koepoeploterij. Helaas bleek de koe pas in blessuretijd (lees: 92ste minuut) een vlaai te hebben gedropt. Een drive in show zorgde er na het toernooi voor dat de teams lekker sportief in beweging bleven.

Sv Pacotilaba tijdens het toernooi won de beker in de recreatieklasse en CIA was de winnaar in de prestatieklasse. Ook Alexander de Groot mag zich een winnaar noemen. Hij won de koepoeploterij en daarmee vijfhonderd euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.