Home / archiefcentraal / bso pinkeltje wordt de groene helden

bso pinkeltje wordt de groene helden

Kinderopvang Pinkeltje heeft met de prijsvraag ‘Wie bedenkt een nieuwe naam voor de buitenschoolse opvang van Kinderopvang Pinkeltje’ een flink aantal reacties gekregen. De prijsvraag was te vinden in de kranten en daarnaast deelde het personeel van Kinderopvang Pinkeltje kaartjes voor de prijsvraag uit op de basisschool.

Het was een moeilijke keuze, vindt Wilma Strik, eigenaresse van Kinderopvang Pinkeltje in Balkbrug en Nieuwleusen. Enkele namen die genoemd werden; Padvlinderij, Groene Giraf, Verkenners. De winnende naam komt van Luuk Aberson uit Balkbrug, zijn naam luidt; De Groene Helden. De Groene Helden is gekozen omdat de naam precies uitstraalt wat de kinderen van de buitenschoolse opvang hier zijn, helden in een groene opvang. Samen de natuur ontdekken en onderzoeken, spelletjes op de grote groene buitenspeelplaats. De Groene Helden past precies bij onze uitstraling, aldus Wilma Strik. Luuk Aberson wint hiermee een kinderfeestje voor acht kinderen met een tijdsduur van drie uur, inclusief samen lekker eten.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.