bronzen beelden dalfsen terug

De bronzen beelden in Dalfsen keren terug. Dit laat wethouder Maurits von Martels weten via Twitter. Van de beelden Moeflon en Fietsers komen replica’s, de beelden Onderweg, Koppel en Gevleugelde Stier worden beter verankerd.

In maart verwijderde de gemeente de diefstalgevoelige beelden. Het college zei toen dat de beelden een positieve toegevoegde waarde en uitstraling geven in de openbare ruimte.

Het beeld Onderweg stond aan de Kloosterstraat in Lemelerveld, Moufflon aan de Tempelhof in Hoonhorst, De Gevleugelde Stier aan de Schaapmanstraat in Oudleusen, De Fietsers aan het Westeinde in Nieuwleusen en Het Koppel aan de Polhaarweg in Dalfsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.