Home / archiefcentraal / bijzondere training stokvisdennen en hanzelopers

bijzondere training stokvisdennen en hanzelopers

De pupillen van Hanzelopers en Stokvisdennen kregen tijdens hun zomerkamp op 23 en 24 juni een training van Ronald en Michel Mulder. Zij brachten de jongens en meisjes uit Zwolle en Dalfsen de fijne kneepjes van het schaatsen bij.

Zo werd het starten geoefend; een goeie afzet en hoe ontwikkel je snelheid. Van zulke ervaren mensen valt natuurlijk veel te leren. Volgens de tweet van Ronald vonden de broers het fantastisch om training te geven aan zoveel enthousiaste schaatsers. Zelf zijn ze natuurlijk ook als kleine jongens begonnen in Zwolle.

Maar niet alleen de training sloeg aan; ook het feit dat het zomerijs van Thialf vol stond met bekende schaatser zoals Koen Verweij, Sven Kramer en Ireen Wüst. Het kon dan ook niet anders dat deze toppers bestormd werden om hun handtekeningen te geven. Ireen Wüst nam zelfs nog even de moeite om een aantal beginnelingen op klapschaatsen wat tips te geven. Die werden met heel veel bedankjes meteen in de praktijk uitgeprobeerd.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.