bg gel en gebl grote winnaar combitoernooi

Op sportcomplex Hulsterlanden in Nieuwleusen is afgelopen zaterdag voor de 28e keer het Combitoernooi gehouden. Het gezelligheidsvoetbaltoernooi vond, ondanks de wat sombere voorspellingen, onder ideale weersomstandigheden plaats en alle 29 deelnemende lieten zich van hun beste kant zien.

Jennifer Bijker, al ruim vijftien jaar de grote organisator achter dit toernooi, nam afscheid van ‘haar’ toernooi. Zij werd voor de prijsuitreiking door voorzitter Peter Meijerink in de bloemen gezet en bedankt voor de lange periode dat zij de kar van dit uiterst succesvolle evenement heeft getrokken.

De felbegeerde Combi-wisseltrofee en gouden troffel voor de winnaar van het voetbaltoernooi, werden door aannemers Herman Snijder en Marcel Tempelman van de Combibouw uitgereikt aan de aanvoerder van het team van Borrel Genootschap Gelul & Geblaat. De zilveren troffel kon overhandigd worden aan de coach van Lapzwans ‘90 en de bronzen voegspijker was voor KC Halvu. FC van het Padje bereikte wel de finalepoule maar moest uiteindelijk genoegen nemen met de vierde plaats. Vechtdal FM verzorgde de hele dag de muziek en na de prijsuitreiking gaf een Frans Duijts-lookalike uit Oudleusen een speciaal optreden voor de deelnemers en toeschouwers op het terras van USV.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.