Home / archiefcentraal / automobilist gewond bij ongeval op n34

automobilist gewond bij ongeval op n34

Een 29-jarige automobilist uit De Krim is maandagavond 4 juni gewond geraakt bij een ongeval op de N34. De man stond met zijn auto te wachten op de N34 komende uit de richting Emmen om linksaf de Hessenweg in te slaan. Voor hem stonden nog twee auto’s te wachten. Plotseling werd hij van achteren aangereden door een vrachtauto die bestuurd werd door een 44-jarige man uit Musselkanaal. Door de aanrijding schoot de auto van de man uit De Krim eerst tegen de auto die voor hem stond en vervolgens tegen een auto die vanuit de Ommerweg kwam. Door de aanrijding raakte de man uit De Krim bekneld. Hij moest door de brandweer uit zijn auto worden bevrijd en is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. In verband met het onderzoek en het opruimen van de chaos die ontstond door de aanrijding, is de weg twee uur afgesloten geweest voor het verkeer.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.