ahne doet inleiding informatieavond reggefiber

Burgemeester Ahne van Ommen heeft de inleiding van de Reggefiber glasvezel informatieavond gedaan. Deze informatieavond werd dinsdag 12 juni gehouden in de Carrousel in Ommen.

De burgemeester lichtte toe dat glasvezel in zijn ogen zeer belangrijk is voor een gemeente als Ommen. Vooral door de toename van het gebruik van de netwerken door de consumenten is glasvezel volgens hem een must. Het gaat hierbij om zaken als als zorg, educatie en veiligheid. Tevens was een belangrijk argument dat het glasvezelnetwerk een open net werk is waarop alle partijen kunnen aanbieden. Hierdoor krijgt de consument keuzevrijheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.