Home / archiefcentraal / ahne bij plaatselijk belang beerze

ahne bij plaatselijk belang beerze

Burgemeester Marc-Jan Ahne van Ommen is donderdag 7 juni op bezoek geweest bij Plaatselijk Belang Beerze. Volgens secretaris Gerrit Braakman was het een ontspannen kennismakingsgesprek. “Het knelpunt de kruising N36, Beerzerweg kwam even aan de orde, maar daar wist de burgemeester alles van.”

Burgemeester Ahne maakt de komende periode een kennismakingstour langs alle Plaatselijk Belangen van de gemeente Ommen. Ook Vilsteren is al aan de beurt geweest. Daar maakte een aantal jonge ondernemers kennis met de burgemeester.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.