Home / archiefcentraal / 4e elftal sv nieuwleusen kampioen

4e elftal sv nieuwleusen kampioen

Het 4e elftal van S.V. Nieuwleusen is zaterdag 28 april na een zenuwslopende wedstrijd kampioen geworden in de 6e klasse. De thuisploeg had doorvoor voldoende aan één punt, en dat bleek deze middag lastig genoeg.

Kort na rust sloeg een ieder de schrik om het hart toen de bezoekers op sportpark ’t Klaverblad de openingstreffer aantekenden. Door het spelen op het hoofdveld en de goede support tijdens deze wedstrijd kwam het toch goed. Erik de Roo zorgde met een knappe treffer voor de 1-1. Aan dit punt hadden de mannen van het 4e elftal genoeg om enkele speelronden voor het einde van de competitie al kampioen te zijn.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.