179 geslaagden bij vechtdal college ommen

Voor honderden eindexamenkandidaten in het Vechtdal waren het spannende dagen. Eerder al publiceerden we de lijst met geslaagden van het Agnieten College, locatie Nieuwleusen, nu zijn ook alle geslaagden – en gezakten – van het Vechtdal College in Ommen bekend.

Ondanks de nieuwe – strengere – examenvoorschriften, zijn er bij het Vechtdalcollege in Ommen minder gezakten dan vorig jaar. Van de 124 vmbo-ers konden 117 leerlingen en van de 67 havisten konden 62 leerlingen de vlag uithangen. Het slagingspercentage (93,7) ligt boven het landelijk gemiddelde. Er zijn acht herexamens. Vier leerlingen zijn definitief gezakt.

De gelukkigen zijn:

[b]Locatie Ommen vmbo[b/]

Arrien: Coen Buning, Nout van Keulen, Robin Hop.

Balkbrug: Irene Slager, Janine Ningbers, Lennart Baas, Nathalie Pietersen.

Dalfsen: Aniek Kijk in de Vegte, Aniek Winkels, Arjen Goos, Astrid Westra, Boris Wijnands, Ilona van Dort, Ilona van Zachten, Ivana Wesselink, Jarno Deiter, Jasper Kloosterman, Jasper Schutte, Kenneth Antonissen, Klaas Broek, Leon van Amerongen, Lonneke Kamphuis, Maikel van der Vegt, Manon Dekker, Marit Boerdijk, Marlot Snijder, Maurice Houtman, Melissa Peters, Milou de Vries, Niels Jutten, Ramona Top, Remco van Faassen, Remco Westerhof, Rens Bosma, Rienke van Lenthe, Rik Dalhuisen, Roan Meulenbelt, Sophie Eilert, Tessa Lucas, Tijmen Kodden.

Dalmsholte: Wim Tensen.

Dedemsvaart: Bart Bijl, Daniël Otten, Niek Luiten, Niels Mars.

Den Ham ov: Anouk Stokvis, Florian Makkinga, Joury Vliek, Kevin Lambers, Kirsten Reimink, Maik Kok, Marije Mollen, Matthijs Wetering, Rik Prenger, Sjoerd Jaspers, Tom Nijenhuis, Vera Schurink.

Hellendoorn: Anouk Voortman, Jan Nijland, Jori Dommerholt.

Lemele: Astrid Lubbers, Enola Krijt, Jeanine van der Veen, Leonie de Jong, Lyon Turk, Sofieke Luiken.

Lemelerveld: Jan Willem Vonk, Melvin Brok, Sabine van ’t Veld.

Nieuwleusen: Dennis Schuurman, Martijn Schoemaker, Peter Kleen.

Ommen: Andrea Veldhuijsen, Bas Wessel, Ben Tuinbeek, Charnel Martens, Daan Klinkien, Daan Marsman, Denise Dijk, Dylan Roggendorf, Emiel Kampman, Giulia Giarratana, Jan-Jelmer van den Brink, Jasper Broek, Jeffelin Trip, Joyce Mennink, Jurgen Hersevoort, Karin Bremmer, Karolaina Barkevica, Kas van Rijn, Kevin Heerink, Kira Hilgenkamp, Kristy Hogeman, Laura van Tol, Lianne Veldhuis, Liselotte Wildeboer, Lisette Klomp, Maarten ten Brinke, Mark Corbier, Martijn de Lange, Melissa Wassens, Merijn Winters, Mike Nieuwhoff, Miranda Chan, Naut Dankelman, Sander Kleinjan, Sanne Wolters, Tomas van Stegeren, Tristan Hendriks, Victoria Yaroschevich, Wesley Hendriks.

Vilsteren: Jelle Niens.

Witharen: Arnout Hopman, Esmee Horsman, Kelly Spijkers, Tom Runherd, Yorin Vonder.

[b]Locatie Ommen havo[b/]

Balkbrug: Kimberly Buiter.

Dalfsen: Ferry van Tolij, Gerben Varkevisser, Niels Noordman, Nienke Klein.

Dedemsvaart: Christiaan Vermeulen, Christiaan Wind, Eline Wessels, Jordi van der Hulst, Jorick Drenth, Julia Stoker, Melinda Hoekman, Melissa Otten, Milou Pouwels, Selah Schonewille, Tamara Pieper, Thomas Heinen, Vera Bennink, Yvonne Visscher, Zajinde Kievit.

Lemele: Chloë Boden, Lisah Neef, Marc Voortman.

Lemelerveld: Carmen Busser.

Linde dr: Anneloes Prins, Enrico Koggel, Niek Broekman.

Nieuwleusen: Kiona Koers.

Ommen: Angelique Geerts, Annelie Wesselink, Arnout de Bruijn, Arthur Helder, Charlotte Huyskes, Daphne Raggers, Gerike Holtvluwer, Ilona Boezelman, Jodie Wijermars, Jolijn Luttikhof, Jorn Muller, Kevin Felix, Kim Schuurman, Kimberley Kramer, Lidy Weenink, Lisanne Dunnewind, Maarten Hutman, Matthijs Boessenkool, Mèrijn Smit, Nicole van de Vaart, Nicole Welleweerd, Niels Jansen, Roland Boer, Rutger Hage, Sonja Muskee, Stefan Kortman, Yvonne Hemstede.

Rheezerveen: Annelies Muis.

Stegeren: Dianne Stam.

Vilsteren: Wesley Kampman.

Vroomshoop: David van Elburg.

Witharen: Cars Willems, Ilse van der Linde, Nadia Bekhuis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.