zwerftocht door het vechtdal

De natuur- en milieuvereniging De Vechtstreek heeft Arend Spijker, bestuurslid en natuurkenner van het Vechtdal, bereid gevonden op zaterdag 9 juni een lange afstandswandeltocht van 20 kilometer door het mooie Vechtdal te begeleiden. Spijker kent de route door het Vechtdal op z’n duimpje, maar wil geen bijzonderheden over deze unieke tocht verklappen. “Laat de deelnemers zich maar voorbereiden op een inspannende maar vooral ook volop ontspannende tocht, waarop veel van de natuur van het Vechtdal te beleven zal zijn”, aldus de gids.

Vertrek van deze pittige tocht is om 7.00 uur vanaf de muziekkapel op de markt in Ommen en om 17.00 uur is men daar weer terug. Maximaal vijftien echte Vechtdal-zwervers kunnen zich voor deze exclusieve uitdaging aanmelden via het contactformulier op de website van www.natuurenmilieudevechtstreek.nl of via het telefoonnummer 0529 456654. Kosten zijn 5 euro voor leden van De Vechtstreek en 10 euro voor niet-leden, te voldoen bij de gids.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.