Home / archiefcentraal / zoon opgepakt voor huiselijk geweld

zoon opgepakt voor huiselijk geweld

Een 19-jarige man uit Dedemsvaart is maandagmiddag 21 mei door de politie gearresteerd op verdenking van huiselijk geweld tegen zijn moeder (44). De zoon des huizes sloeg de boel kort en klein in de woning in Dedemsvaart, na een ruzie over bepaalde spullen die hij van zijn moeder wilde hebben. Hij greep zijn moeder vervolgens bij de keel. De politie werd gealarmeerd en de doorgedraaide zoon is geboeid overgebracht naar het politiebureau. De hulpverlenende instanties zijn in kennis gesteld.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.