Home / archiefcentraal / zomeravondvolleybal dalvo in volle gang

zomeravondvolleybal dalvo in volle gang

Het is iedere avond enorm gezellig en door het mooie weer zitten de deelnemers tussen de wedstrijden door buiten op het terras van de Trefkoele heerlijk in het zonnetje te genieten van een hapje en drankje.

De 42 teams zijn verdeeld over een dames A en B poule, een heren A en B poule en een gemengde A en B poule.

Op alle zeven velden in de Trefkoele wordt, door de een wat fanatieker dan de ander, maar door allen met veel plezier gestreden om de puntjes. In de A poule`s proberen de teams de nodige punten bij elkaar te sprokkelen om in de finale te komen of om niet te degraderen. In de B poule`s willen sommige teams ook graag de finale spelen terwijl anderen liever niet willen promoveren om zodoende de sterkere A poule te ontlopen.

Voor de kampioenen van 2011, Hinnik, Knurft en De Tijgerbollen is het nog lang niet zeker dat zij hun titel kunnen prolongeren. In heren A poule doen Klabats, Hinnik en Gladiatoren hun uiterste best om in de finale te komen terwijl Hey You en Power hun best doen om niet te degraderen. Ook de Smurfen doen het nu verrassend goed.

In heren B doen De Moaten het tot nu toe zeer goed en gaan de finale wel halen. Eshuis, van Cuijk en Lammedammadoendan vechten om de 2e finale plaats Nieuwkomer Bouwbedrijf Bongers moet nog wennen maar doet dapper en met veel plezier mee. Van Alles Wat, ook nieuwkomer, slaat zich er goed doorheen.

Bij de dames A liggen meerdere gegadigden op de loer maar waarschijnlijk zullen Knurft en het zeer goed spelende Springgirls gaan uitmaken wie de kampioen wordt. Gooi en Smijtwerk en Vrolijke Trekkers moeten nog punten halen om niet te degraderen.

In dames B doen Mik Mak en Toucher het goed, op de voet gevolgd door Harspikkers en Friends.

In de gemengde A poule gaat het goed met de Tijgerbollen. Mixed Hands, Jammer en The Young Ones maken kans op een finale plaats. In gemengd B een nek aan nek race tussen De Weijdemannetjes en de Bonties met als achtervolgers Teunisbloem.

De eerste week zit er al weer op en volgende week donderdagavond 31 mei ná afloop van de finale wedstrijden zal bekend zijn wie zich een jaar lang kampioen van Dalfsen en wijde omgeving mogen noemen. Publiek is natuurlijk van harte welkom bij de altijd weer spectaculaire finale wedstrijden die vanaf 19.30 uur zijn te bewonderen.

Lees ook

Sportclub Lemele laat rode lantaarn achter in Rijssen

RIJSSEN – Op de Koerbelt in Rijssen mocht sportclub Lemele de nare afdronk van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.