zangochtend in vechtgenotenhuis

In januari van dit jaar startte het koor Zingen Voor Je Leven in het Vechtgenotenhuis in Ommen. Het koor is bedoeld voor iedereen die te maken heeft (gehad) met kanker. Het heeft als doel om jezelf en anderen energie en kracht te geven door te zingen. Zangervaring is niet nodig. Het plezier in samen zingen staat voorop. Er wordt om de 14 dagen op vrijdagmorgen gerepeteerd, onder leiding van Bernard Slofstra.

Op vrijdag 25 mei is er weer een zangochtend. Deze duurt van 9.30 tot 11.45 uur. Kosten bedragen zestig euro per half jaar. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Stichting Vechtgenoten.

Stichting Vechtgenoten, voor (ex)kankerpatiënten en hun naasten.

Vechtgenotenhuis, Beerzerweg 5, Ommen. Website: www.vechtgenoten.nl, e-mail: vechtgenoten@live.nl, telefoonnummer: 06 39032263.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.