Home / archiefcentraal / zaalvoetballers zvo komen tekort in twello

zaalvoetballers zvo komen tekort in twello

Club HAC begon stormachting en hield de bezoekers van meet af aan onder druk. Ook halverwege de eerste helft komt ZVO/Schutte Informatisering niet echt onder de druk vandaan en kan nog niet gevaarlijk worden. Aan de andere kant is Club HAC dit ook niet. Vlak voor rust een handsbal rond de cirkel van Club HAC en een gele kaart. Helaas kan ZVO/Schutte Informatisering geen voordeel halen uit de man meer situatie. Club HAC kwam met een schot op de lat nog bijna op 1-0. Ruststand 0-0.

De 2e helft is amper begonnen en Club HAC scoort de 1-0. Een snelle domper voor ZVO. In de 33e minuut wordt het ook nog 2-0. Een voorzet (wel of niet vanachter de lijn?!) van Club Hac wordt midden voor het doel binnen getikt. 2-0. Direct na de 2-0 speelt ZVO/Schutte Infomatisering zich

weer in de wedstrijd. Een voorzet van Leon Makkinga wordt bij de 2e paal door de vrijstaande Stef Raben binnen getikt 2-1.

Het spel golft op en neer en de vermoeidheid begon toe te nemen. Club HAC combineerde nu snel

en op de flanken ontstond hier de extra ruimte. Vijf minuten voor tijd maakt Club HAC hier optimaal gebruik van en scoort de 3-1. Twee minuten voor tijd valt ook nog de 4-1 door een geweldige uithaal in de kruising. In de laatste minuut komt Dimitri Kamerling nog 1-op-1 met de keeper. De

keeper van Club HAC is de winnaar en zo eindigt de 1e wedstrijd in een 4-1 overwinning voor Club HAC.

Na afloop kon coach Dennis van Dijk niet anders dan de spelers complimenteren. “Allemaal ontzetten hard gewerkt, een weergalose keepende Logtenberg. We komen net een wissel te kort

vanavond voor de laatste 10 minuten, maar goed. Woensdag een complete selectie tot mijn beschikking en dan laten we het spoken in Ommen”

Aankomende woensdag 16 mei volgt de return in Ommen. Om 20.15 uur wordt er afgetrapt. ZVO/Schutte Informatisering moet dan met drie doelpunten verschil winnen om de 2e ronde te halen, we vetrouwen op een volle sporthal alle support is welkom. Tot woensdag in Ommen.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.