wraak van vechtdal naar ommen

Aanstaande zaterdag 19 mei is het tijd voor de laatste voorronde van de Wraak van Vechtdal in het gezellige café Calluna te Ommen. Eerder al werden Dalfsen, Nieuwleusen en Wijthem aangedaan. In de laatste voorronde zal bepaald worden welke band door gaat naar de halve finale in Zaal Kappers te Hoonhorst of de Brouwerij in Nieuwleusen. De uiteindelijke finale zal plaats vinden in de Trefkoele te Dalfsen.

Op het podium staan de bands Premium, Lyssa, Gans Anders en Minxy Noir. Entree voor deze avond is gratis en de eerste band zal rond negen uur beginnen. Evenals de vorige avonden kan er gestemd worden door het publiek, het prijzengeld wat hiermee wordt opgehaald gaat naar de winnende band(s). Ook wordt er op de avond een video van iedere band gemaakt, deze zijn na te kijken op www.dewraakvanvechtdal.nl

De Wraak van Vechtdal is ontstaan om talent een podium te bieden en daarbij live-muziek in de regio een extra stimulans te geven. In relatief korte tijd worden er zeven avonden georganiseerd in de leukste kroegen van Vechtdal. De bandwedstrijd vindt dit jaar voor het eerst plaats, maar nu al zijn er ideeën om dit een terugkomend evenement te laten worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.