workshops mozaiek in vechtgenotenhuis

De workshops mozaïek in het Vechtgenotenhuis worden weer gegeven op dinsdagmorgen en -middag 15 mei, onder leiding van Thea Veenstra. Met mozaïek kun je leuke, decoratieve werken maken. Ook kun je bestaande gebruiksvoorwerpen een leuk uiterlijk geven door deze met mozaïek te bewerken.

De ochtendworkshop begint om 9.30 uur en de middagworkshop start om 14.00 uur. Kosten bedragen vijf euro per persoon. Dit is exclusief materiaal zoals glas, tegel en kiezel. Opgave dient minimaal twee dagen vooraf te worden gedaan. Er geldt een minimum aantal deelnemers van vier.

Stichting Vechtgenoten, voor (ex)kankerpatiënten en hun naasten.

Vechtgenotenhuis, Beerzerweg 5, Ommen. Website: www.vechtgenoten.nl, e-mail: vechtgenoten@live.nl, telefoonnummer: 06 39032263.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.