Home / archiefcentraal / workshop zijdeschilderen vechtgenotenhuis

workshop zijdeschilderen vechtgenotenhuis

Volgens Stichting Vechtgenoten kun je er niet meer mee ophouden wanneer je eenmaal begonnen bent… In het Vechtgenotenhuis is een vierdelige workshop zijdeschilderen! Een cursus voor zowel mannen als vrouwen. De workshop wordt gegeven onder leiding van Louise Loman.

Op donderdagmiddag 31 mei is de derde workshop, welke begint om 14.00 uur. Je hoeft niet te kunnen tekenen of schilderen om mee te kunnen doen. In vier lessen leer je hoe verf gebruik maakt van zijde op vier verschillende manieren. Het resultaat kan gebruikt worden voor een kussentje, het kan ingelijst worden of er kan een sjaal van gemaakt worden. Er zijn voorbeelden genoeg!

De volgende en laatste workshopmiddag is op 7 juni. De aanvang van elke workshopmiddag is 14.00 uur en de kosten bedragen 7,50 euro per dagdeel. Dit is inclusief het gebruik van materialen en het eerste zijdeschildersdoek. Het minimum aantal deelnemers is vier; het maximum is zes. Opgave dient minimaal twee dagen vooraf gedaan te worden.

Stichting Vechtgenoten, voor (ex)kankerpatiënten en hun naasten.

Vechtgenotenhuis, Beerzerweg 5, Ommen. Website: www.vechtgenoten.nl, e-mail: vechtgenoten@live.nl, telefoonnummer: 06 39032263.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Home / archiefcentraal / workshop zijdeschilderen vechtgenotenhuis

workshop zijdeschilderen vechtgenotenhuis

Volgens Stichting Vechtgenoten kun je er niet meer mee ophouden wanneer je eenmaal begonnen bent… In het Vechtgenotenhuis is een vierdelige workshop zijdeschilderen! Een cursus voor zowel mannen als vrouwen. De workshop wordt gegeven onder leiding van Louise Loman.

Op donderdagmiddag 24 mei is de tweede workshop, welke begint om 14.00 uur. Je hoeft niet te kunnen tekenen of schilderen om mee te kunnen doen. In vier lessen leer je hoe verf gebruik maakt van zijde op vier verschillende manieren. Het resultaat kan gebruikt worden voor een kussentje, het kan ingelijst worden of er kan een sjaal van gemaakt worden. Er zijn voorbeelden genoeg!

De volgende workshopmiddagen zijn op 31 mei en 7 juni. De aanvang van elke workshopmiddag is 14.00 uur en de kosten bedragen 7,50 euro per dagdeel. Dit is inclusief het gebruik van materialen en het eerste zijdeschildersdoek. Het minimum aantal deelnemers is vier; het maximum is zes. Opgave dient minimaal twee dagen vooraf gedaan te worden.

Stichting Vechtgenoten, voor (ex)kankerpatiënten en hun naasten.

Vechtgenotenhuis, Beerzerweg 5, Ommen. Website: www.vechtgenoten.nl, e-mail: vechtgenoten@live.nl, telefoonnummer: 06 39032263.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.