wilhelmus frijling stichting steunt hospice

De Wilhelmus Frijling Stichting heeft een cheque van 20.000 euro overhandigd aan het bestuur van de Hospice Groep VechtZathe. Het bedrag komt ten goede aan het hospice ’t Huis De Pastorie in Dalfsen, dat in juni de deuren hoopt te openen. Henk Kroes, voorzitter van de Wilhelmus Frijling Stichting: “Wij ondersteunen de realisatie van een hospice in Dalfsen van harte en willen dit onderstrepen met onze bijdrage. Een plek om, voorzien van goede zorg, op een waardige manier te kunnen sterven moet voor iedereen bereikbaar zijn. Als dat dan niet thuis kan dan biedt het hospice die mogelijkheid.”

Herma Nap, bestuurslid van de Hospice Groep en Marieke Postema, coördinator van Hospice ’t Huis De Pastorie, mochten de cheque uit handen van Henk Kroes in ontvangst nemen. Nap vertelt: “Een prachtige gift waarmee de Wilhelmus Frijling Stichting ons aangenaam heeft verrast. Prachtig als wij in Dalfsen met een fonds uit Dalfsen zelf op deze manier gezamenlijk onze doelstellingen kunnen realiseren. Wij zijn dan ook heel erg blij met dit fantastische bedrag.”

De Wilhelmus Frijling Stichting, opgericht in 2010, heeft als doel het financieel ondersteunen van activiteiten op het gebied van welzijn en zorgverlening en andere activiteiten van ideële aard in de Gemeente Dalfsen. Daarnaast biedt de organisatie financiële hulp aan natuurlijke personen en rechtspersonen die in financiële nood verkeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.