week lang blij met de bijbel in ommen

Voor het eerst doet het Nederlands Bijbelstudie Centrum (NBC) Ommen aan met de jaarlijkse tenttournee. Het thema is ‘Blij met de Bijbel’. Van zondag 27 mei tot en met vrijdag 1 juni staat de roodblauw gekleurde tent op het grasveld van de Voormars. Elke avond begint om 20.00 uur een programma.

Maandagavond 28 mei is er een sing-in onder leiding van Henk Visscher en met medewerking van een gelegenheidskoor uit Nieuwleusen. Dinsdag (29 mei) leidt Bijbellerares Chris Raymakers uit Wezep van 10:00 uur af een koffieochtend voor vrouwen en woensdagmiddag 30 mei (14.00-16:00 uur) is er een kinderprogramma onder leiding van Greetje de Jongh.

Het NBC is de organisatie rond Bijbelleraar Ab Klein Haneveld, die zelf driemaal spreekt (zondag, woensdag en vrijdag). Andere sprekers zijn Bert Rietberg (dinsdag) en Pieter Romkes (donderdag). Muzikale medewerking: Daan Kroeze (zondag), Corrie Koops (dinsdag), de BBC Combo – waarvan Ab Klein Haneveld zelf deel uitmaakt – met de nieuwe minimusical ‘Daniël’ (woensdag), Joy Forever (donderdag) en True Desire (vrijdag).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.