Home / archiefcentraal / wedstrijd van de week sparta asc 62

wedstrijd van de week sparta asc 62

De Wedstrijd van de Week op Vechtdal Centraal is deze week Sparta Enschede – ASC ’62. Bezoekers van deze site kunnen een voorspelling doen over de uitslag en daarmee een wedstrijdbal winnen van Time Out Hutten in Ommen.

Voor beide ploegen staat er feitelijk weinig meer op het spel. Sparta Enschede kroonde zich enkele weken geleden al tot kampioen in de 2e klasse H, terwijl de ploeg uit Dalfsen ook al enkele weken geleden lijfsbehoud veilig stelde. De ploeg speelt daarom volgend jaar voor het vierde jaar op rij in de 2e klasse, wat op zich al een goede prestatie genoemd kan worden.

De wedstrijd in Enschede begint zaterdag om 14.30 uur. Een voorspelling uitbrengen kan via een reactie op dit bericht. Dit kan tot zaterdag 5 mei 14.30 uur. Per emailadres kan één voorspelling gedaan worden. Onder de bezoekers die de juiste uitslag voorspelden, wordt een wedstrijdbal van Time Out Hutten verloot.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.