Home / archiefcentraal / wedstrijd van de week oranje nassau ozc

wedstrijd van de week oranje nassau ozc

De Wedstrijd van de Week op Vechtdal Centraal is deze week Oranje Nassau uit Almelo tegen OZC Ommen. Deze partij wordt gespeeld op de slotdag van de competitie in de 2e klasse H en is voor beide ploegen van groot belang.

In een rechtstreeks duel gaan de beide ploegen uitmaken wie van de twee nacompetitie tegen degradatie moet spelen. OZC Ommen staat twee punten voor op de ploeg uit Almelo en heeft daarom aan een gelijkspel waarschijnlijk genoeg. In dat geval kan SVVN uit Nijverdal nog op gelijke hoogte komen met OZC, maar het doelsaldo van de Ommenaren is iets beter dan dat van SVVN.

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Reageer dan hieronder en doe een voorspelling over de uitslag. Onder degenen die de uitslag juist voorspellen wordt een bal van Time Out Hutten verloot. Voorspellen kan tot zaterdag 12 mei 14.30 uur.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.