Home / archiefcentraal / wedstrijd van de week broekland usv

wedstrijd van de week broekland usv

De allerlaatste Time Out Hutten Wedstrijd van de Week op Vechtdal Centraal van dit seizoen is het nacompetitieduel tussen Broekland en USV. In dit duel wordt gestreden om een plekje in de Vierde Klasse. Het is de tweede ontmoeting tussen beide teams, afgelopen maandag werd het 2-2 in Nieuwleusen, alles ligt dus nog open.

De winnaar van het duel aanstaande zondag promoveert naar de vierde klasse. De aftrap van het duel is zondagmiddag om 14.00 uur. Tot die tijd kun je een voorspelling op de uitslag uitbrengen. Let op! Slechts 1 voorspelling per e-mailadres. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.