Home / archiefcentraal / vrouw onder invloed opgepakt na belediging

vrouw onder invloed opgepakt na belediging

Bij een horecagelegenheid aan de Jan Weitkamplaan in Hardenberg is in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 mei een 24-jarige vrouw uit Hardenberg aangehouden voor belediging. De vrouw was duidelijk onder invloed van drugs en/of alcohol en ging helemaal door het lint.

De aanleiding was het feit dat haar gezelschap een toegangsverbod had tot de gelegenheid en dus niet met haar mee naar binnen kon. De vrouw schold de aanwezige politieagenten uit en moest geboeid afgevoerd worden. Ook op het politiebureau was de vrouw wild/agressief. Zij is ingesloten voor nader (medisch) onderzoek.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.