vroege vogels excursie in het reestdal

Vanuit Bezoekerscentrum De Wheem houdt het Landschap Overijssel op zaterdag 12 mei haar tweede vogelexcursie. Om 6.00 uur ’s ochtends kun je meegaan met een natuurgids om te luisteren naar de vogels van het Reestdal.

Als iedereen nog slaapt is Het Reestdal al ontwaakt. Onder begeleiding van een natuurgids, ga je in alle vroegte de prachtige vogelgeluiden van het Reestdal beluisteren. De excursie start vanaf De Wheem, Oud Avereest 22 in Oud Avereest en duurt ongeveer 2 uur. De kosten zijn 3 euro per persoon (kinderen 1,50). Beschermers van Landschap Overijssel kunnen gratis deelnemen op vertoon van de beschermerspas. Als u een verrekijker heeft is dit een handig hulpmiddel om de vogels van wat dichter bij te bekijken. In De Wheem zijn ook verrekijkers te leen.

Bezoekerscentrum De Wheem is gelegen in het prachtige Reestdal. De toegang tot het centrum is gratis. Een vaste expositie geeft inzicht in de historische boerderij De Wheem en in het natuurgebied het Reestdal. Vanuit De Wheem zijn verschillende gemarkeerde wandelroutes uitgezet. De Wheem ligt aan de weg tussen Balkbrug en De Wijk in Oud Avereest, tegenover de Reestkerk. Deze activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel en de Nationale Postcode Loterij. Meer informatie en openingstijden van bezoekerscentrum De Wheem vindt u op www.landschapoverijssel.nl .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.