Home / archiefcentraal / vrijwilligers knappen kunstwerk varsen op

vrijwilligers knappen kunstwerk varsen op

Vrijwilligers hebben zaterdag 26 mei het archeologische monument in Varsen opgeknapt. Het onderhoud aan dit kunstwerk liet te wensen over. Het onkruid is gewied, het gras gemaaid, het maaisel afgevoerd en delen van de ingezakte taluds zijn hersteld. Rond de middag was de klus geklaard.

Het archeologische kunstwerk, dat in februari 2011 is geplaatst, staat op de voormalige camping Dunnewind in Varsen. Het verbeeldt de bewoning van onze verre voorouders. De vrijwilligers uit Varsen hebben het kunstwerk geadopteerd en onderhouden het.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.