vriendinnendag voetbalclub trekt 42 meisjes

De vriendinnendag die S.V. Nieuwleusen op woensdagmiddag 16 mei hield, haalde 42 meisjes naar het voetbalveld. De helft van hen was geen lid van de vereniging. Doel van de Vriendinnendag is om meisjes en hun ouders kennis te laten maken met de voetbalsport en met het meisjesvoetbal bij S.V. Nieuwleusen. En het leverde nieuwe leden op: “De eerste vijf zijn al binnen”, aldus jeugdcoördinator Jan Pasman.

Het was de vierde keer dat alle meisjesleden van de voetbalvereniging hun vriendinnen, buurmeisjes of nichtjes konden meenemen om samen te voetballen. De meiden speelden een 4 tegen 4-toernooi, waarbij ze vijf wedstrijdjes speelden van tien minuten. Een overwinning leverde tien punten op, een gelijkspel vijf, en elk doelpunt samen één punt. De winnaars:

F-pupillen lid: Keanny Vink,

F-pupillen niet-lid: Jasmijn Popken,

D/E-pupillen lid: Michéla Gunneman,

D/E-pupillen niet-lid: Lotte Nooijen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.