vriendinnendag bij sv nieuwleusen

S.V. Nieuwleusen organiseert op woensdag 16 mei 2012 samen met de KNVB een Vriendinnendag.

De Vriendinnendag is voor alle meisjes die op de basisschool zitten en natuurlijk mogen ze hun vriendinnetjes, buurmeisjes of nichtjes meenemen om samen te voetballen.

De Vriendinnendag van S.V. Nieuwleusen op sportpark Het Klaverblad begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Tijdens de Vriendinnendag voetballen meisjes in de pupillenleeftijd met elkaar en staat het plezier voorop. Doel van de dag is om meisjes en hun ouders kennis te laten maken met de voetbalsport en met het meisjesvoetbal bij S.V. Nieuwleusen.

Momenteel spelen er ongeveer 70 meisjes bij S.V. Nieuwleusen verdeeld over 6 teams. Opgeven voor de Vriendinnendag kan door een mailtje te sturen naar vriendinnendag@svnieuwleusen.nl, met vermelding van naam en leeftijd. Op de dag zelf kan ter plekke ook nog worden ingeschreven tot 13.45 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.