Home / archiefcentraal / victor van putten wint pinkster toernooi

victor van putten wint pinkster toernooi

Victor van Putten meest hitte bestendig

Ommen – De dit weekend 29 jaar geworden Victor van Putten won maandag in de finale in 3 sets van de als eerste geplaatste Martijn Wellen (ex-Slagharen) met 4-6, 2-6 en 6-4. In een zinderende finale van de HE3 sloeg hij met zijn dubbele forehand en backhand de ballen snoeihard langs Martijn Wellen.

Ook de finale van HE4 was om te smullen, waar de 16-jarige Stan Bolhuis (Vriezenveen) het Joost Grooteman (Wervershoof) erg lastig maakte. In de derde set werd het 7-5 voor Grooteman, die daarmee eerste werd. Het sterk bezette toernooi was zeer geslaagd met 140 partijen. De organisatie kan dan ook mede dankzij het goede weer terug zien op een zeer geslaagd toernooi. De winnaars van de diverse categorieën zijn:

HD3: Klaas Jan Boessenkool/Peter van Renesse. GD3: Martijn Wellen/Jentien van Pel. HD4: Joost Brands/Koen Middendorp. DD4: Anne Douwes/Emma Habers. HE5: Alain Smit. HD5: Edwin Klabbers/Ron Visser.DE5: Anne Douwes. GD5: Olaf Minnema/Eva Bakker. HE6: Jeroen Balk. HD6: Jasper Hinne/Pasqual van der Woude. DE6: Eline Nijmeijer. DD6: Joke Schuurman/Petra Wijnhoud. GD6: Bart Leeflang/Evelien Schaper. HE7; Arne Lanjouw. HD7: Christiaan Wellen/Henk Wellen.DE7: Carolien Lasonder. DD7: Hèlen Companje/Annemieke Kleinjan. GD7: Gerard Geerts/Hèlen Companje. HE8: Martijn Rebergen. HD8: Roel Nijzing/Erwin Prins. DE8: Helen Bolhuis.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.