Home / archiefcentraal / verkeersregelaars gevraagd

verkeersregelaars gevraagd

Vrijwilligerssteunpunt Ommen is met spoed op zoek naar vrijwillige verkeersregelaars voor diverse evenementen in de gemeente Ommen. Een van de evenementen is Samenloop voor Hoop op zaterdag 16 en zondag 17 juni 2012. Het verkeer moet deze dagen in goede banen worden geleid.

Verkeersregelaars krijgen een uitgebreide theoretische instructie van de politie. Daarna kunnen zij assisteren bij het regelen van het verkeer. Van de verkeersregelaar wordt gevraagd dat hij of zij 19 jaar is of ouder, goede omgangsvormen heeft en zo mogelijk bereid is om bij andere evenementen actief te zijn in een vaste vrijwilligerspoule.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met het Vrijwilligerssteunpunt Ommen, gevestigd in het gemeentehuis Ommen, T 14 0529, E vrijwilligerssteunpunt@ommen.nl. Of kijk voor meer informatie op de website www.vrijwilligerssteunpuntommen.nl

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.