verenigingen mogen gratis loungeset lenen

Waar steeds meer andere bedrijven de hand op de sponsorbeurs houden, kiest Wagenmans Wonen in Lemelerveld voor een andere aanpak. De woninginrichtingzaak stelt loungesets beschikbaar aan officieel geregistreerde (sport)verenigingen en stichtingen in de regio die een activiteit organiseren. Deze mogen gratis geleend worden van Wagenmans Wonen.

“Veel bedrijven doen het tegenwoordig rustig aan als het op sponsoring aankomt”, vertelt Bas Wagenmans, mede-eigenaar van Wagenmans Wonen. “Als ondernemer krijg je immers enorm veel verzoekjes om activiteiten te sponsoren en daar zijn in deze tijd niet altijd de middelen voor beschikbaar. Maar omdat wij het verenigingsleven een warm hart toedragen, zijn we op zoek gegaan naar andere mogelijkheden. Zo is dit idee ontstaan. In plaats van de deuren te sluiten, zetten we ze juist wagenwijd open. En op een manier die past bij ons bedrijf.”

Wagenmans heeft voor deze actie twee loungesets aangeschaft met op de rugkussens reclame van het bedrijf. De banken bestaan uit verschillende elementen, waardoor je voor meerdere opstellingen kunt kiezen. De sets kunnen beide plaats bieden aan circa zes personen en zijn ideaal voor buiten op een terras, onder een overkapping of gewoon lekker in het gras. Reserveren is mogelijk via www.wagenmanswonen.nl. Daarbij dienen de belangstellenden wel aan te geven voor welke activiteit ze de loungset(s) willen gebruiken.

Als Wagenmans Wonen het verzoek goedkeurt, kan de loungeset vlak voor het evenement worden opgehaald. “Voor niks”, benadrukt Bas. “We verwachten natuurlijk wel dat de set schoon en onbeschadigd weer terug wordt gebracht. We stellen verder alleen als voorwaarde dat de verenigingen en/of stichtingen via de social media, bijvoorbeeld Facebook of Twitter, kenbaar maken dat de loungeset door ons beschikbaar is gesteld. Daarbij vragen we ook om een leuke foto waar de bank op locatie staat te plaatsen. En of het nou gaat om een dorpsfeest, een sportvereniging die een toernooi organiseert of een leuk evenement, iedereen is welkom.”

De loungesets zijn beschikbaar vanaf begin mei. Wagenmans Wonen is te vinden aan de Weerdhuisweg 1 in Lemelerveld, tel: 0572-371273. Meer informatie op www.wagenmanswonen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.